Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
I dagens Grand Prix Herning var forhåbningerne store i Team Capinordic lejren. Rytterne og ledelsen troede på sejren, men de måtte efter løbet erkende, at de var blevet kørt over af et stærkt kørende Team Designa Køkken hold, som tog alle tre pladser på podiet med René Jørgensen som den bedste.

”Vi skal ikke prøve at undskylde noget i dag. Vi er bestemt ikke tilfredse med resultatet, men må også bare anerkende, at Team Designa Køkken kørte et flot løb. Når det er sagt, så syntes jeg også at Fredrik kørte et flot løb, han fløj virkelig henover grusstykkerne. Også Thomas Guldhammer kørte flot, og var tæt på at komme med i det afgørende udbrud,” forklarede Tom Breschel efter løbet.

Fredrik Ericsson blev holdets bedste rytter på en femteplads, men han kunne have kørt med om en tredjeplads, da han desværre kørte forkert med 25 kilometer til mål. ”Ja, hvad kan jeg sige. Jeg skal nok få lært at køre til højre, næste gang der bliver sagt det til mig. Det var lidt kluntet af mig,” kom det med et smil på læben fra Ericsson efter løbet. ”Men ellers følte jeg mig godt kørende og benene virkede rigtig gode. Desværre fik vi ikke det resultat, som vi havde drømt om,” tilføjede Ericsson.

Thomas Guldhammer fik fightet sig i mål på en ottendeplads, og fik dermed også scoret lidt UCI point til ranglisten.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677