Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Fra i morgen og frem til søndag deltager Team Capinordic i det franske etapeløb Tour du Haut-Anjou.for U23 ryttere. Fire etape skal gennemføres inklusiv en 13 kilometer lang enkeltstart på lørdag. Sportsdirektør René Wenzel har seks skarpe ryttere med i, Morten Høberg, Kristian Sobota, Daniel Kreutzfeldt, Thomas Guldhammer, Rasmus Guldhammer og Nikola Aistrup.

”Forventningerne er store, det er der ingen tvivl om. Jeg tror, vi har et af de bedste U23 hold af alle, og det håber jeg kommer til udtryk hernede. Jeg har allerede fra første etape i morgen tænkt mig at tage initiativ. Terrænet er hårdt og bakket, uden der dog er nogen store stigninger, så lige meget hvad bliver det hårdt bare at sidde med, og så kan vi lige så godt køre løbet fra front og være aggressive,” fortæller René Wenzel.

Især Rasmus Guldhammer som indtil videre har haft et fantastisk forår er der høje forventninger til. ”Det kan godt være at landskabet ligner det hjemme fra Danmark. Men det kommer til at gå op og ned hele tiden, så selvom det måske ikke er så hårdt som Rasmus ville foretrække, så kører han jo bare så stærk i øjeblikket,” tilføjer René Wenzel, som også har stor tiltro til resten af holdet. ”De har alle vist god form på det seneste, og jeg tror også, at Daniel er på vej tilbage.”

Daniel Kreutzfeldt har været igennem en hård genoptræning efter sølvmedaljen i pointløb ved VM i Polen i slutningen af marts, og han glæder sig til løbet og især lørdagens enkeltstart. ”Hvis alt spiller den dag, så er det da en profil og distance som passer mig rigtig godt, og så ser jeg frem til at give den gas. Ellers er jeg klar efter styrtet i sidste uge i Tour de Bretagne,” fortæller den unge danske rytter.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677