Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Verdensmesteren i 4000 meter holdforfølgelse i marts måned i Polen, Casper Jørgensen, blev i dag undersøgt af Team Danmarks læge, grundet de smerter han har haft i knæet siden styrtet i Ballerup Super Arena i november måned sidste år, og meldingen fra lægen var klar, Team Capinordic rytteren skal have en længere pause på op til seks uger.

”De næste 7-10 dage må jeg slet ikke lave noget, som på nogen måde kan belaste knæet. Derefter skal jeg igennem et meget roligt genoptræningsprogram, som jeg har lavet sammen med landstræneren Sven Meyer, som var med mig til dagens undersøgelse. Så først om fem-seks uger må jeg igen belaste knæet optimalt,” forklarer en skuffende Casper Jørgensen.

”Jeg er selvfølgelig dybt skuffet og ked af, at jeg ikke kan hjælpe holdet den kommende periode. Holdet har i hele denne periode bakket mig 100 procent op, og derfor ville jeg selvfølgelig gerne have leveret resultater tilbage,” tilføjer Casper Jørgensen, som på trods af smerter vandt en etapesejr i det franske etapeløb Tour du Loir-et-Cher i midten af april.

Selvom der er lang tid til et af årets store mål, Post Danmark Rundt, kan Casper Jørgensen ikke garantere, at han er klar til det store danske løb. ”Lige nu kan jeg ikke sige, at jeg nok skal ramme topformen der. Men jeg har store forventninger om, at jeg kommer til at køre rigtig stærkt til efteråret,” slutter Casper Jørgensen.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677