Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Første etape af det franske etapeløb, Tour du Haut-Anjou, blev her til eftermiddag kørt. Team Capinordic havde inden etapen store forventninger, men på trods af en flot kørt etape, fik de ikke det resultat de havde drømt om.

”Jeg må sige, at drengene kørte et rigtig flot cykelløb. Faktisk det bedste jeg har set fra dem i år, men de fik desværre ikke lukket sækken, så vi kunne få et resultat med tilbage til hotellet. De kørte aggressivt og var med til at dominere etapen, og de fejl vi lavede i dag var minimale. Desværre afspejles det ikke af resultatlisten, hvor vi nok må konstatere, at det samlede klassement bliver svært at vinde,” fortalte sportsdirektør René Wenzel efter etapen.

Thomas Guldhammer var med i dagens første to udbrud, og da det sidste blev indhentet røg lillebror Rasmus med i det næste sammen med to andre. På trods af fornuftigt samarbejde blev gruppen indhentet med godt 70 kilometer til mål, netop som de skulle til at køre opad dagens to sidste stigninger.

Straks stigningerne var overstået strøg en gruppe på godt 20 ryttere af sted, og endnu engang viste en godt kørende Thomas Guldhammer, at han er kommet til Frankrig for at lave resultater, da han sad med i gruppen. Kort efter kom der yderligere otte ryttere frem og her sad Nikola Asitrup med, og dermed så det positivt ud for holdet.

I finalen prøvede begge ryttere at køre med i de udbrudsforsøg der var, men desværre ramte de ikke gruppen på syv ryttere, der med få kilometer tilbage fik slået det afgørende hul. De endte med at køre om sejren, med Sep Vanmarcke (Jong Vlaanderen–Bauknecht) som vinder, mens Thomas Guldhammer og Nikola Aistrup kom ind et lille halvt minut efter. Daniel Kreutzfeldt kørte stærkere og stærkere som etapen udviklede sig, og han kom i mål i en lille gruppe et minut senere. I morgen skal rytterne køre to etaper. Den første er en 13 kilometer lang enkeltstart, mens den anden er en 100 kilometer lang etape.

© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677