Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
For anden gang i denne sæson kunne Jonas Aaen køre først over stregen, da han vandt det svenske UCI løb, Scandinavian Race in Uppsala. Derudover havde Team Capinordic holdet Christofer Stevenson på andenpladsen, mens Fredrik Ericsson tog femtepladsen. Samtidigt forventes det også at Martin Pedersen kørte ind på ottende eller niendepladsen.

”Det var ganske enkelt fremragende af rytterne. De levede fuldstændig op til det, jeg havde forventet af dem i dag,” kom det fra sportsdirektør Jacob Moe efter løbet. ”Vi skulle køre 15 omgange på en 13 kilometer lang rute. Allerede i starten havde vi Fredrik Ericsson med i det første udbrud og sidenhen satte vi feltet skak på et sidevindsstykke. Efter at have forsøgt et par gange, lykkedes det os at splitte det hele med godt 40 kilometer tilbage. På det tidspunkt sad der en hollænder alene fremme, men i gruppen efter på 13 ryttere havde vi både Jonas Aaen, Christofer Stevenson, Martin Pedersen og endnu engang Ericsson.”

”Da rytterne kørte ud på sidste omgang lykkedes det Aaen at køre væk fra gruppen, han fik hurtigt kontakt til hollænderen og satte ham med det samme. Dermed kunne han flot køre alene til mål. Gruppen bagved fik også indhentet hollænderen og dermed kunne Stevenson vinde spurten og tage andenpladsen. Absolut perfekt og stor ros til rytterne,” tilføjede Jacob Moe.


Reaktioner fra Jonas Aaen

At Jonas Aaen kommer alene til mål i et cykelløb, det sker ikke så tit. ”Jeg tror, at sidste gang jeg prøvede det, var, da jeg vandt mit første cykelløb for 10-12 år siden,” kom det grinende fra Jonas Aaen efter at have været på podiet.

Sejren var holdets niende og Jonas Aaens anden i denne sæson. ”Vi ridder ligesom på en positiv bølge og det var naturligvis en stor tilfredsstillelse at være en del af den succes. Hele dagen i dag var vi på forkant med løbet, og jeg følte, at jeg sad med overskud hele løbet. Formen er i top, så jeg valgte at køre væk fra gruppen, da vi kørte ud på sidste omgang. Jeg fik hurtigt kontakt med hollænderen i front, og da vi en kilometer senere kørte ind på stigningen, satte jeg lige tempoet lidt op, og dermed blev han sat af. En super dejlig følelse at sidde med det overskud,” tilføjede Jonas Aaen.

Med dagens sejr ser Jonas Aaen nu frem til de kommende løb. ”Allerede næste weekend har vi GP Bikebuster i Odsherred og lidt senere Olympia Tour. Så de gode løb kommer på en række, så det gælder bare om at holde skruen i vandet.

Med dagens flotte resultat fik Team Capinordic holdet indkørt hele 80 point til UCIs rangliste. Sidste år blev det også dansk sejr i løbet, da den daværende Team Løgstør og nuværende Team Capinordic rytter, Morten Høberg, vandt løbet.

© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677