Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Efter gårsdagens UCI sejr til Jonas Aaen, skulle Team Capinordic i dag prøve at tage en ny sejr, da Uppsala lagde bane til gadeløbet Skandis GP. Rytterne skulle tilbagelægge 30 omgange på en to kilometer lang rute, som mere eller mindre bestod af en kilometer stigning efterfulgt at en kilometers nedkørsel. Efter en fantastisk indsats af Fredrik Ericsson, kunne han tage en superflot sejr foran Kalle Sandell og Sebastian Black fra Team Cykelcity.

”Det var fantastisk dejligt at tage sejren eftersom næsten hele min familie kommer her fra Uppsala, og de fleste var der for at følge mig i dag,” sagde Fredrik Ericsson efter løbet. Midtvejs i løbet lignede det dog ikke en Capinordic sejr.

”Jeg sad alene i en gruppe på omkring 12 ryttere, hvoraf hele syv af dem var fra Team Cykelcity. Absolut ikke en optimal situation for hverken mig eller holdet. Lidt senere kommer Lucas og Stevenson frem til mig, og de gør et flot stykke arbejde, så jeg med fem omgange tilbage kan sætte et angreb ind med en Cykelcity rytter på hjul. To omgange senere kom vi frem til Kalle Sandell, som havde siddet alene fremme i et stykke tid. Jeg prøvede at sætte et nyt angreb ind, og lidt overraskende kunne Sandell følge med, mens ham der havde siddet på hjul blev sat af. Ind mod mål prøvede jeg at sætte Kalle flere gange, men det endte med at vi skulle ind og spurte om sejren, og der kunne jeg heldigvis tage sejren,” tilføjede Fredrik Ericsson, som havde problemer med at huske, hvornår han sidst havde vundet en sejr i en spurt.

”Jeg tror vi skal helt tilbage til 1998. Nu går der så sikkert 11 år igen, så næste gang jeg vinder en spurt bliver sikkert først i 2020,” sluttede en grinene Fredrik Ericsson, som i næste uge skal køre efter en ny sejr i GP Bikebuster i Odsherred.

© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677