Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Med lidt over en måned til de svenske mesterskaber skal køres, arrangerede Cykelklubben U6 sødnag Kinnekulleloppet på en del af den rute, som også skal lægge asfalt til mesterskaberne. Team Capinordic havde både Lucas Persson og Andreas Lindén til start, og det lykkedes de to ryttere at blive nummer et og to, med Persson som vinderen.

”Eftersom vi skal køre SM på denne rute, så syntes jeg det var vigtigt at køre løbet i dag, og jeg må sige, at jeg glæder mig til at komme tilbage senere i juni måned og køre efter titlen. Den 13 kilometer lange rute, som vi både i dag og til SM skal gennemføre otte gange, er så hård, at den nok skal skabe en naturlig udskilning,” forklarede Lucas Persson efter sejren med henvisning til de hårde stigninger der er på ruten.

”På anden omgang af dagens løb kom vi seks-syv ryttere af sted, og lidt senere på omgangen kom Andreas Lindén også frem til gruppen. Derefter fandt vi ind i et godt samarbejde, og slog et pænt hul ned til feltet. Med 30 kilometer tilbage angreb jeg, og det lykkedes med det samme at slå hullet ned til resten af gruppen. Derefter fik jeg kæmpet mig i mål med et forspring på næsten tre minutter ned til Andreas som tog andenpladsen. Så det var endnu en god dag for os her på hjemmebane,” tilføjede Lucas Persson.

Lucas Persson og Andreas Lindéns næste løb bliver Post Cuppen i Danmark i næste weekend.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677