Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Selvom Theo Bos i øjeblikket bliver undersøgt af UCI for at have fremprovokeret styret på sidste etape af Tour of Turkey, hvor han hev den førende rytter, Daryl Impey, i asfalten kort før mål, så deltager han i øjeblikket i det hollandske etapeløb Olympia Tour, hvor han i dag vandt første etape foran nordmanden Alexander Kristoff (Joker Bianchi) mens de to Team Capinordic ryttere Jonas Aaen og Martin Pedersen blev treer og fire. Thomas Guldhammer kørte også i top 10.

”Det er jo Holland og Olympia Tour, så der er altid en masse sidevindskørsel og det var der også i dag. Flere gange fik vi splittet feltet i mange grupper, men det blev så samlet igen når vi ramte modvinden. Thomas Riber Sellebjerg kom med i et ottemandsudbrud med godt 15 kilometer til mål, men med bare fem kilometer tilbage, blev det indhentet af feltet igen. Vi sad stadigvæk med alle otte ryttere i feltet, så vi satte os frem for at køre tog for Martin Pedersen og jeg. Det så godt ud kort før mål, men så blev Martin og jeg blev overhalet af Bos og Kristoff. Vi kom begge med på hjul, men nåede ikke at få dem overhalet igen. Det var ærgerligt, for holdet havde ydet et perfekt forarbejde,” fortalte Jonas Aaen efter etapen.

Efter en kort og teknisk svær holdtidskørsel i går, hvor Team Capinordic ikke kunnet udnytte deres stærke temporyttere, så betød dagens resultat stort avancement til både Jonas Aaen, Martin Pedersen og Thomas Guldhammer. Kun Daniel Kreutzfeldt satte tid til, da han efter at have ydet et stort arbejde tabte et lille minut på de sidste kilometer.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677