Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Theo Bos (Rabobank) ser for alvor ud til at have fundet sejrsformen i Olympia Tour, hvor han i dag tog sin anden etapesejr i træk. Team Capinordics Jonas Aaen lå perfekt placeret til spurten, men blev sat tilbage af et styrt.

”Det var en dag som gik lidt op og ned. Vi havde desværre Thomas Riber Sellebjerg med i et styrt efter godt 100 kilometers, da en anden rytter kørte ind i hans baghjul og bagefter trak ham med ned. Han er dog kommet med i mål, men satte selvfølgelig meget tid til,” forklarede sportsdirektør Tom Breschel efter løbet.

”Selve etapen blev der kørt meget stærkt, efter den første time havde vi allerede tilbagelagt 50 kilometer, så der blev virkelig gået til den. Feltet blev også flere gange delt i flere gruppe. Enkelte gange sad vi ikke helt så godt repræsenteret i den forreste gruppe, som jeg havde ønsket mig, men vi fik det lukket igen. Kort før mål havde vi også Christofer Stevenson med i et godt hug sammen med ni andre ryttere, men Joker Bianchi holdet gik frem og lukkede hullet. Derefter skulle vi ind og køre massespurten, hvor vi ligesom i går gerne ville køre Jonas Aaen frem.”

”Med to kilometer til stregen var det så Martin Pedersens tur til at styrte, han kom heldigvis ikke noget til, men vi kunne godt have brugt ham på de sidste meter. Med 1000 meter tilbage satte Jens Erik sig frem og satte et hårdt tempo. Han blev dog overhalet af Rabobanks tog, hvor Jonas Aaen fik placeret sig helt perfekt. Desværre var der en KrolStonE rytter der styrtede, netop som spurten skulle åbnes og det gik ud over Aaen som blev presset op af barrieren, og derfor måtte opgive at spurte med. Lidt ærgerligt, da vi gerne ville have haft et nyt godt resultat med hjem. Men jeg må også sige, at Theo Bos kørte vandvittigt hurtigt til sidst,” sluttede Tom Breschel.

Team Capinordic rytterne var i dag godt repræsenteret i feltet, så alle ryttere på nær Thomas Riber Sellebjerg og Daniel Kreutzfeldt skulle gerne ligge godt med i klassementet, inden løbet fortsætter i morgen med en 168 kilometer lang etape i og omkring Roosendal.

© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677