Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Med klog og stærk kørsel lykkedes det i dag Team Capinordic holdet at forsvare Christofer Stevensons gule førertrøje i Olympia Tour.

”Taktikken inden etapen var klar. Vi ville gerne slippe fire-fem ryttere af sted, men var der flere fremme, så skulle vi også være repræsenteret. Lige fra start af etapen blev der stukket i venstre side, og vi havde hele tiden styr på det. Efter 60-70 kilometers hektisk kørsel fik vi så sendt den helt rigtige gruppe af sted på kun fire ryttere, der i blandt ingen fra hverken Rabobank eller Joker Bianchi, så det var helt perfekt. Vi satte Daniel Kreutzfeldt og Kristian Sobota frem til at sætte tempoet i feltet, og som mest havde de forreste kun fire minutters forspring,” forklarede Jonas Aaen efter etapen.

”Med 50 kilometer tilbage kom Rabobank og Joker Bianchi så frem og hjalp os med arbejdet, da de gerne ville have det hele samlet til en massespurt. Det lykkedes også lige efter vores plan, så det gjorde bestemt dagen nemmere for os end vi havde frygtet inden etapen,” tilføjede Jonas Aaen.

I spurten viste Theo Bos (Rabobank) endnu engang, at han er den hurtigste rytter i feltet, da han henviste Alexander Kristoff (Joker Bianchi) til andenpladsen. Jonas Aaen kørte i mål på en femteplads. ”Vi prøvede at køre spurten til sidst, men det var ikke vores første prioritering i dag, da det var udelukkende at forsvare trøjen. Derfor kan vi kun være tilfredse,” sluttede Jonas Aaen.

Også sportsdirektør Tom Breschel var yderst tilfreds efter etapen. ”Rytterne kørte simpelthen helt perfekt i dag. Det arbejde som Sobota og Kreutzfeldt ydede var lige til et 13 tal. Så vi kan kun være tilfredse med dagens udvikling.”

I morgen venter løbets sidste etape, som er en 159.3 kilometer lang etape, som køres på en stor del af Amstel Gold Race ruten. ”Det bliver et helt andet slags cykelløb og det bliver bestemt ikke nemt at forsvare trøjen. Vi kan meget nemt komme ud for, at vi kommer til at spille flere kort ud. Men alle virker klar til opgaven, og vi vil i hvert fald dø med æren i behold,” sluttede Tom Breschel.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677