Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Anden afdeling af Post Cuppen blev i dag kørt i smukke omgivelser nord for Hillerød og de grønne Capinordic ryttere havde fra start af lagt den strategi, at der skulle angribes. Således blev det også, så der var bestemt ikke mange udbrudsforsøg, som ikke havde deltagelse af en Capinordic rytter.

”Rytterne gjorde, lige hvad vi havde aftalt i dag. Desværre var der ingen vind, så det var svært virkelig af få sprængt feltet. De blev dog ved med at forsøge, så selvom vi ikke kan være tilfredse med resultatet, er jeg tilfreds med deres indstilling,” forklarede sportsdirektør Martin Kryger efter løbet.

Løbet blev afgjort i en massespurt, og her vandt Philip Nielsen (Team Concordia) foran den tidligere Team GLS rytter Roy Hegreberg der nu kører for norske Team Sparebanken Vest, mens Nielsens holdkammerat Kaspar Schjønnemann tog den sidste plads på podiet. Morten Høberg blev bedste rytter for Capinordic på en sjetteplads.

”Det var virkelig ærgerligt. Efter at vi havde kørt aggressivt hele dagen, prøvede vi at tage fronten i feltet med et par kilometer tilbage. Desværre kunne vi ikke holdet tempoet, så på de sidste hundrede meter blev jeg lukket inden, så jeg måtte helt ned bagved blandt de forreste, inden jeg igen kunne begynde at avancere, så jeg nåede desværre kun frem til sjettepladsen, hvilket vi ikke kan være tilfredse med,” forklarede Morten Høberg.

I den samlede Post Cup indtager Morten Høberg nu tredjepladsen. Han er seks point efter Glenn Bak fra Blue Water holdet på førstepladsen.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677