Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
I morgen køres U23 udgaven af Paris-Roubaix og Team Capinordic rytterne er klar til at udfordre de klassiske brostensstykker for at hente et nyt flot UCI resultat til holdet.

”De første 50 kilometer af ruten er uden brosten, hvorefter vi skal over 22 brostensstykker de sidste 120 kilometer. På nær Arenberg skoven er de fleste af de klassiske stykker fra elitens løb med, så det bliver et benhårdt løb, hvor jeg har fortalt rytterne, at hvis de tror, at de kan sidde med gode ben og overskud i finalen, så kan de godt droppe den tanke. Alle ryttere som gennemfører dette løb vil sidde med tunge ben til sidst, så det gælder om især at være mental stærk i den fase af løbet,” siger sportsdirektør Tom Breschel.

Tom Breschel har udtaget Thomas Guldhammer, Nikola Aistrup, Morten Høberg, Thomas Riber Sellebjerg og Kristian Sobota til at køre løbet, og set ud fra den træning de har haft, ser han frem til løbet.

”I onsdags var vi ude og køre alle brostensstykkerne og det så positivt ud, så vi har da forventninger om at gøre det godt. Men vi skal huske på, at der er flere franske og hollandske og belgiske hold med, som er vant til at køre sådanne løb, så vi skal absolut være helt oppe på mærkerne. Lige nu blæser det rigtig meget i dette område af Frankrig, så det kan bestemt også være med til at bestemme udviklingen af løbet, så der skal vi være klar til at gøre en forskel,” slutter Tom Breschel.

Pinsen byder også på flere danske løb, hvor Team Capinordic også vil være klar på startstregen.

© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677