Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Unge Rasmus Guldhammer fra Team Capinordic vandt i dag Designa Løbet arrangeret af Silkeborg IF Cykling. Guldhammer var en del af en trio som også indeholdte Allan Johansen (Team Designa Køkken) og Jacob Nielsen (Glud & Marstrand Horsens), og i spurten om sejren viste den unge sig at være den stærkeste.

”En dejlig sejr for mig og hele holdet. Selvom vi har vundet mange sejre i år, så har vi haft svært ved at få hul på bylden herhjemme, så forhåbentligt er dette vendepunktet,” kom det fra en meget glad Rasmus Guldhammer efter løbet.

”På den sidste af de store omgange kommer jeg af sted med Allan og Jacob, og det passede mig egentlig rigtig godt, da jeg vidste, at Allan nok skulle lukke hullet, hvis Jacob satte et angreb ind. Inden på de små omgange prøvede Allan at angribe nogle gange, men hver gang kom jeg hurtigt med på hjul, så vi skulle ind og spurte om sejren. Her åbnede Allan spurten langt ude, men med 100 meter tilbage går jeg forbi ham,” tilføjede Rasmus Guldhammer.

I morgen køres Midt Data løbet i Viborg, og Rasmus Guldhammer håber på mere Capinordic succes. ”Der må meget gerne komme en sejr til og helst til en af min holdkammerater, som leverede en stor indsats for mig i dag,” sluttede Rasmus Guldhammer som efter løbet i Viborg vender snuden mod Canada og et Nations Cup løb med landsholdet, hvor også Nikola Aistrup er udtaget.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677