Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Efter gårsdagens sejr til Rasmus Guldhammer i Silkeborg, viste Team Capinordic holdet i dag på ny sin styrke, da Troels Vinther vandt pinsens andet løb i Viborg. Fredrik Ericsson kørte ind på en andenplads, mens både Lucas Persson, Rasmus Guldhammer og Andreas Linden også var i top 11.

”En dejlig sejr på en dag hvor vi hele vejen igennem var på forkant med udviklingen,” forklarede Troels Vinther efter løbet. ”På anden omgang kommer vi 15-20 ryttere af sted, og eftersom vi var godt repræsenteret, så valgte vi at give den gas. Der blev dog også kørt hårdt på nede i feltet, så vi fik ikke et stort forspring. Lidt senere kommer Rasmus Guldhammer frem i en fem-mandsgruppe og så bliver tempoet lidt sat yderligere op, så vi fik skabt afstanden ned til feltet,” tilføjede Vinther.

Med 1½ omgang tilbage af de i alt syv omgange af 23,6 kilometer rytterne skulle køre, begyndte Team Capinordic rytterne at angribe nede i frontgruppen.

”Jeg kommer af sted sammen med Jacob Kodrup (Team Energi Fyn) og Jesper Odgaard (Team Stenca Trading). Lidt senere lukker Fredrik Ericsson alene hullet op til os, og i samme øjeblik må Kodrup opgive at følge med. Vi tre andre fik skabt et forspring ned til resten af gruppen, så det var os der skulle køre om sejren. Med 15 kilometer tilbage kører Fredrik væk og lidt efter kører jeg alene frem til ham. Derefter skulle vi køre om sejren, og jeg tog den lige foran Fredrik,” kommer det fra en meget tilfreds Troels Vinther.

De seneste 1½ måneder har Troels Vinther været ude grundet sygdom, så derfor var det også en overraskelse at han kunne køre så flot både i går og i dag. ”Jeg har kun trænet 1½ uge, så jeg havde slet ikke regnet med dette. Nu tager alle mine holdkammerater til andre løb, så det er kun mig og måske Niki Østergaard som stiller til start i morgen,” sluttede Troels Vinther.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677