Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Team Capinordic var i dag meget tæt på at tage en stor sejr i U23 udgaven af Paris-Roubaix. Holdet stillede til start med fem ryttere, og selvom de med 70 kilometer til mål måtte sige farvel til Kristian Sobota, da han styrtede og måtte en tur på sygehuset, og lidt senere til Morten Høberg, da denne også styrtede og senere punkterede da han var ved at få kontakt med feltet igen, så fortsatte de resterende tre ryttere deres imponerende kørsel.

”Med 20 kilometer til mål sidder vi godt 40-50 ryttere i den forreste gruppe, da vi kører ind på Carrefour de L’Abre. Her satte Thomas Guldhammer sig frem og smadrede det hele, så vi til sidst kun var 11 ryttere tilbage, hvor også Nikola Aistrup og jeg sad med,” kom det fra Thomas Riber-Sellebjerg efter løbet.

”Det var en perfekt udvikling for os, så selvom der var modvind satte vi et hårdt tempo forrest i gruppen. Med fem kilometer tilbage ramte vi en lille stigning, hvor jeg satte mig frem og forsøgte et angreb. Jeg fik slået et lille hul, men blev hentet en kilometer senere,” tilføjede Nikola Aistrup.

Efter Nikola Aistrup forsøg, var det så Thomas Riber-Sellebjergs tur til at forsøge sig. ”Jeg angreb med 2½ kilometer tilbage og fik egentlig slået et pænt hul. Jeg hører, at jeg har et forspring på ti sekunder, og der troede jeg egentlig den var hjemme. Men lige efter 1000 meter mærket kommer resten af gruppen frem til mig,” forklarede Sellebjerg.

Ind på Velodromen sad Team Capinordic rytterne med Thomas Guldhammer forrest efterfulgt af Thomas Riber-Sellebjerg og Nikola Aistrup. ”Jeg råbte til dem, at vi skulle køre spurten for mig. Men Guldhammer satte et hårdt tempo, og så valgte Sellebjerg at give ham et forspring, så det blev til et perfekt angreb. Dermed skulle de andre frem, og da Taylor Phinney åbnede sin spurt, kom jeg med på hans hjul. Desværre kørte vi forbi Guldhammer med bare 150 meter tilbage, og selvom jeg forsøgte alt, kunne jeg ikke komme forbi Phinney på de sidste meter, så jeg måtte dermed nøjes med andenpladsen,” sluttede Nikola Aistrup. Thomas Guldhammer og Thomas Riber-Sellebjerg kørte i mål på henholdsvis 10 og 11. pladsen. Så samlet var sportsdirektør Tom Breschel rigtig tilfreds. ”Drengene kørte et super løb, og det er de små marginaler som betyder, at vi ikke står med sejren lige nu. Alle de taktiske ting vi havde aftalt inden løbet blev fulgt, så dermed kan jeg kun være tilfreds.”

© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677