Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
I morgen er Team Capinordic klar til at gå efter mere succes, når holdet stiller til start i det største norske UCI løb, Ringerike GP.

Sportsdirektør Tom Breschel har Martin Pedersen, Jonas Aaen, Daniel Kreutzfeldt, Fredrik Ericsson, Andreas Lindén og Jens Erik Madsen med til Norge. Ericsson kommer til løbet som forsvarende mester, mens både Kreutzfeldt, Aaen, Linden og Pedersen sidste år kørte i top 10.

”Det ser godt ud lige nu. Både Lindén og Ericsson har været hjemme og træne i Sverige, Martin og Aaen har haft en træningslejr i Italien, mens Kreutzfeldt og Jens Erik gennemførte Olympia Tour. Dermed skulle alle seks gerne være klar til at levere gode resultater her i Norge. Så vi er da optimistiske, inden løbet starter,” forklarer Tom Breschel.

Jens Erik Madsen viste efter en længere træningsfase god form i Olympia Tour, hvor han på løbets kongeetape var en af de ryttere, som sad længst ved Christofer Stevenson side i dennes kamp for at forsvare løbets førertrøje. Derudover prøvede han på et par etaper at køre spurten for Jonas Aaen. I Norge er den hurtige rytter dog klar til at forsøge sig selv i massespurterne.

”Formen er klar på vej fremad. Det har været en hård kamp at komme her til, men efter Olympia Tour ser det positivt ud. Jeg er kommet med her til Norge i sidste øjeblik, da Rasmus Guldhammer skulle med landsholdet til Canada, men jeg er bestemt klar til at levere en god indsats. Jeg er både klar til at hjælpe mine holdkammerater, men hvis muligheden skulle åbne sig for mig, så er jeg klar til at gå efter den,” forklarer Jens Erik Madsen.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677