Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Team Capinordics Jonas Aaen vandt i dag første etape af det norske etapeløb Ringerike GP. Efter 138 kilometers kørsel, blev et seks-mandsudbrud med blandt andet Martin Pedersen, indhentet med bare 300-400 meter til mål, hvorefter Jonas Aaen kunne skyde sin spurt af og dermed vinde foran Alexander Kristoff (Joker Bianchi) og Daniel Foder (Condordia).

”Det var superfedt at tage sejren og endnu en understregning af, at holdet er rigtig godt kørende,” kom det fra Jonas Aaen efter at have været på podiet. ”Det var ellers en benhård etape. Godt halvvejs på etapen var der en 20 kilometer lang stigning. På toppen af den var der kun godt 30 ryttere tilbage, og vi sad med fem mand. Der blev kørt lidt belgiercykelløb efter stigningen, hvor vi var med i alle udbrud. Derefter kom der dog flere gruppe tilbage til os igen, så det var et forholdsvist stort felt der ramte den sidste stigning med syv kilometer til mål. Den var på et par kilometer og det lykkedes Martin Pedersen at komme med i en seks-mandsgruppe. Både det tjekkiske Sparta hold og nroske Sparebanken Vest gik dog frem efter stigningen, så det lykkedes dem at køre gruppen ind igen med lidt over 300 meter til mål.”

”Jeg sad i tredje-fjerdeposition, da vi kørte fordi de seks ryttere. Kort efter med 200 meter tilbage ramte vi et u-sving. Jeg kom op på siden af Kristoff, og vi kiggede lidt på hinanden, da ingen af os havde lyst til at åbne spurten da det gik opad og der var modvind. Men 150 meter tilbage valgte jeg dog at åbne op, og det var nok til at tage en forholdsvis klar sejr,” tilføjede Jonas Aaen.

Med Jonas Aaen i den gule førertrøje og yderligere fire ryttere med i det reducerede felt, så ser Aaen positivt frem mod morgendagens kongeetape. ”Vi sad helt sikkert godt med fremme i dag, og vi så generelt stærke ud på stigningen. Vi skal dog ikke ud og prøve at kontrollere hele etapen i morgen, da det vil koste for mange kræfter. Men senere i aften skal vi snakke taktik, så må vi se, hvad Tom Breschel præsenterer for os,” slutter Jonas Aaen.

Dagens UCI sejr var Jonas Aaens tredje i denne sæson og holdets 11.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677