Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
I går blev Dong Energy Gadeløb kørt i Vejen. Team Capinordic stillede til start med Troels Vinther og Thomas Guldhammer, og de to formåede på trods af stort undertal i forhold til flere af de andre hold at være med til at dominere finalen.

”Michael Færk fra Glud & Marstrand Horsens kom tidligt af sted i udbrud alene, og han lå og kørte rigtig stærkt derude. På et tidspunkt siger Guldhammer til mig, at han nu ofrer sig for mig, og dermed ligger han sig frem forrest i feltet. Team Designa Køkken gjorde det samme, da Michael Reihs ofrede sig for Kasper Jebjerg, så sammen fik de to ryttere kørt Færk ind, så det skulle afgøres i en massespurt. Der fik Jebjerg dog lige et par meter på mig, så selvom jeg kom stærkt til sidst, så manglede jeg lige et halvt hjul til sidst,” forklarede Troels Vinther efter løbet.

Med en andenplads til Troels Vinther og en sjetteplads til Thomas Guldhammer, fik de to ryttere dog sat et pænt aftryk på løbet.

”Det var tilfredsstillende. Jeg kan mærke, at formen stille og roligt er ved at være der. Nu skal jeg bare have kørt nogle flere løb for at køre endnu bedre, og det er der heldigvis mulighed for i Danmark i den kommende periode, så det ser positivt ud lige nu,” tilføjede Troels Vinther.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677