Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Efter gårsdagens sejr til Jonas Aaen på første etape af Ringerike GP, kom Team Capinordic holdet ned på jorden igen på dagens hårde etape. Fredrik Ericsson var holdets bedste mand som nummer 10 godt to minutter efter Sergey Firsanov fra Team Designa Køkken. Mens både Jonas Aaen, Martin Pedersen og Andreas Lindén sad i næste gruppe yderligere to minutter efter.

”Der er ikke meget at sige, Sergey Firsanov kørte vandvittigt stærkt i dag. På næstsidste stigning kørte han væk lige inden toppen, og jeg sad i en gruppe på fem ryttere 15-20 sekunder efter på toppen. Kort efter kommer yderligere fire ryttere frem til os, og vi arbejder egentlig godt sammen. Men på trods af modvind bliver han ved med at øge, så han til sidst er over to minutter foran os,” forklarede Fredrik Ericsson efter etapen.

Selvom Team Capinordics svensker nu er over to minutter efter Team Designa Køkken rytteren, så har han endnu ikke opgivet at forsvare sejren fra sidste år.

”Jeg føler mig stadigvæk godt kørende, og jeg skal nok blive bedre på de kommende etaper. Jeg manglede lige det sidste i dag, men derfor jeg har dog ikke mistet modet. Sidste år førte Firsanov også efter denne etape, men tabte den på den lange etape i morgen. Godt nok har han et væsentligt større forspring nu, men derfor bliver vi nødt til at tro på det. Faktisk har det mange gange vist sig i dette løb, at det meget sjældent er den rytter som fører inden sidste etape, som også ender med at vinde løbet. Derfor skal vi også blive ved med at tro på det. I morgen er en meget lang etape, og vi skal være klar til at udnytte vores muligheder,” slutter Fredrik Ericsson.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677