Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Team Capinordics Rasmus Guldhammer og det danske U23 landshold fik i dag en flot start på det canadiske etapeløb, Ville Saguenay, der er en del af Nations Cup. Ricky Enø fra Glud & Marstrand Horsens var med i et længere udbrud, hvor han indkørte nok bjergpoint til, at han i morgen skal køre i løbets bjergtrøje. I finalen spillede Guldhammer dog endnu engang med musklerne og selvom han var tæt på en ny sejr, måtte han nøjes med en andenplads.

"Hele holdet kørte rigtigt godt i dag, og vi får virkelig dækket alle udbrud af. Ricky kommer af sted med en stor gruppe, og det var rigtig fint for os. Nede i feltet bliver der kørt lidt ukontrolleret, og der kører en masse udbrud hvor vi er repræsenteret. Jeg følte mig ikke på toppen, benene virkede tunge og jeg følte ikke helt det spillede, men jo længere vi kom frem i løbet jo bedre gik det,” forklarede Rasmus Guldhammer efter løbet.

”Da vi er ude på den sidste af de store omgange med godt 25 kilometer til mål, bliver Rickys gruppe hentet af en gruppe, hvor jeg også sidder. Lidt senere bliver hele feltet dog samlet igen, på nær en franskmand og en fra UCI mix holdet. På den sidste bakke angriber jeg så, og vi kommer fire mand af sted, colombianeren Sergio Henao, og yderligere to franskmænd. Vi fik slået et hul til feltet, og Sergio og jeg arbejder godt sammen, mens franskmændene hjælper til en gang imellem.”

”Med 10 kilometer igen har franskmanden sat UCI manden helt forrest og ligger ca. et minut foran os. Da det går nedad mod mål så er det er svært at hente tid, men vi får hentet UCI manden. Feltet ligger lige bagved os hele tiden, og vi kan ikke slappe af på et eneste tidspunkt. Da vi kommer ind mod målet bliver der rykket i vores gruppe, en af franskmændene får et lille hul og vi må åbne en lang spurt. Jeg passerer den ene franskmand og er kun 10 meter fra også at få den sidste, men helt fortjent sejr til de franske ryttere som kørte en god etape,” tilføjede Rasmus Guldhammer.

Holdet har endnu ikke snakket morgendagens taktik med landstræner Morten Bennekou, men Rasmus Guldhammer forventer flere danske udbrud på den flade etape, samt at Ricky Enøs bjergtrøje skal forsvares.

Dagens andenplads til Rasmus Guldhammer gav Danmark yderligere to point i Nations Cup stillingen, hvor Danmark nu i alt har 59 point på førstepladsen, og dermed er stærkt på vej mod at sikre endnu en plads til VM holdet.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677