Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
På gårsdagens 225 kilometer lange etape i Ringerike GP startede Fredrik Ericsson med at ramme det første udbrud på 11 ryttere, eftersom Team Sparebanken Vest og Team Concordia ikke var tilfredse med udbruddet, valgte de desværre at køre det ind igen efter en længere jagt.

Derefter var det så Jens Erik Madsens tur til at forsøge sig, og sammen med Alexander Kristoff (Joker Bianchi), Nicolaj Olesen (Concordia) Michael Johansen (Blue Water), Ondrej Pavek (Sparta Praha) og Carl-Henrik Sandell (Cykelcity), fik de slået hullet ned til feltet, hvor de maksimalt opnåede et forspring på over fire minutter ned til feltet. Med lidt over 15 kilometer til mål måtte Jens Erik dog opgive at følge med Kristoff, som derfra kørte alene til mål med 17 sekunder ned til feltet.

Jens Erik Madsen blev indhentet af feltet med fem kilometer til mål, og derefter kørte Jonas Aaen ind på en tiendeplads i spurten.

”Det var en hård og lang dag, og efter at jeg har døjet med forkølelse de første to etaper gik det bedre. Langt hen ad vejen på etapen følte jeg mig okay kørende, men da vi ramte de små stigninger til sidst, kunne jeg godt mærke, at jeg lige manglede det sidste. Jeg blev sat lidt et par gange, men fik kæmpet mig tilbage efter stigningerne. Jeg valgte derfor at springe over i føringsarbejdet med 20 kilometer tilbage. Lidt senere kom der dog en stejl stigning, og Kristoff fik nemt sat os andre, og kørte dermed alene til mål. En fuld fortjent sejr, da han var den stærkeste i dag,” forklarede Jens Erik Madsen efter etapen.

I dag skal rytterne ud på en ny hård etape, og mon ikke at der venter nye udbrudsforsøg fra de grønne Team Capinordic ryttere.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677