Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
I går skulle det danske landshold ud og køre to etaper i det canadiske Nations Cup løb Ville Saguenay. Den første etape var en 103,2 kilometer lang etape, hvor rytterne 12 gange skulle gennemføre en 8,6 kilometer lang rute.

Taktikken inden etapen var, at Ricky Enø skulle forsøge at holde sin bjergtrøje, samtidigt med at Christopher Juul skulle beholde sin placering langt fremme i klassementet.

”Allerede på første omgang kommer Ricky i udbrud, hvilket var perfekt for så kunne han snuppe bjergpoint til trøjen. Han vinder tre ud af fire bjergspurter, så han er nu godt i spidsen,” fortæller Rasmus Guldhammer, som også fik vist sig flot frem i finalen.

”Hans udbrud holder indtil to omgange før mål, hvor der på samme tidspunkt sker der noget kaotisk, da en af storfavoritterne kører væk, hvor vi ikke er med. Jeg angriber derfor og kommer af sted, samtidigt styrter Christopher, og han slår sig. Han kommer dog op på cyklen igen, og Ricky hjælper han næsten helt op til feltet igen. Jeg lader mig også falde tilbage, og hjælper ham de sidste meter op til feltet. Derefter kører jeg ham op i front af feltet og begynder så jagten på de forreste. Med en kilometer igen får vi hentet de fleste, men mangler stadigvæk nogle stykker. Vi slutter opad en 600 meter bakke efterfulgt af 500 meter fladt, så jeg forsøger at angribe. Jeg får hentet en del og bliver treer på etapen,” tilføjer Rasmus Guldhammer.

Efter etapen blev Christopher Juul kørt en tur på hospitalet, og heldigvis var han klar til at køre eftermiddagens enkeltstart på 8,6 kilometer. Der fik han fightet en flot 20. plads i hus og dermed forsvarede han også sin samlede syvendeplads i klassementet.

I dag skal rytterne ud på løbets sidste etape, som bliver en hård og kuperet 139,1 kilometer lang udfordring for de danske ryttere. Hvis det lykkedes at forsvare Christopher Juuls syvendeplads, sikrer det Danmark yderligere 14 point til Nations Cup ranglisten, hvilket mere eller mindre vil sikre Danmark en ekstra plads til U23 VM senere på året.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677