Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Team Capinordics Kristian Sobota blev i dag Sjællandsmester, da han helt suverænt vandt det 165 kilometer lange løb der tidligt i morges blev sat i gang ved Nørrevangstorvet i Slagelse. Sobota vandt med godt fire minutter ned til Lars Ulrich (Team Concordia) og holdkammeraten Morten Høberg.

”En super dejlig følelse, da det er min første rigtige A-sejr. Jeg fik virkelig smadret det hele i dag på min måde. Jeg har virkelig været sulten efter at få denne sejr, efter at jeg styrtede i Paris-Roubaix og måske gik glip af et topresultat. Jeg har aldrig før følt mig så godt kørende før, så det var fedt at få betaling for det i dag,” forklarede Kristian Sobota efter løbet.

Rytterne skulle køre fem omgange på en 33 kilometer lang rute, og allerede fra start af blev der forsøgt sig i højre og venstre side, men det hele blev samlet igen inden to ryttere fik slået hullet på anden omgang.

”Ude på tredje omgang kørte jeg alene frem til dem. Jeg ville meget gerne have, at vi fik et samarbejde op at stå, men først faldt den ene af ret hurtigt, og med 45 kilometer tilbage faldt den sidste også af fra hjul af. Derefter var det bare at fortsætte.”

”På de sidste 10 kilometer kunne jo dog godt mærke, at det havde været meget hårdt at sidde alene så længe. Jeg kunne slet ikke fokusere. Så da jeg var kørt over målstregen, skulle jeg skubbes op til dommervognen, da jeg simpelthen ikke havde mere tilbage,” tilføjede Kristian Sobota.

Med ikke ret lang tid til U23 DM ser Kristian Sobota nu frem til mere succes. ”Jeg skal lige have rettet min position til på enkeltstartscyklen, så er jeg sikker på, at jeg nok skal være med helt fremme. Jeg er en mesterskabsrytter, så jeg ser helt sikkert frem til både enkeltstarten med så sandelig også linieløbet,” sluttede en træt men også meget glad Team Capinordic rytter.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677