Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Troels Vinther beviste i dag endnu engang at formen er på rette vej, da han i Stensballe Trailercenter løbet arrangeret af Horsens AC kom i mål på en andenplads.

Sammen med Jacob Nielsen (Glud & Marstrand Horsens) og Daniel Vestergaard (Team Stenca Trading) kom Troels Vinther med i det afgørende udbrud i det 155 kilometer lange løb. Det tre ryttere var fire minutter foran resten af feltet og skulle dermed afgøre sejren imellem sig. Her afgjorde Jacob Nielsen det ved at rykke væk med små fem kilometer til mål, så han derefter kunne køre alene over stregen. Vinther tog andenpladsen, mens Vestergaard tog tredjepladsen.

”Jacob var stærk igen i dag, og da han med fem kilometer tilbage rykkede i sidevinden, netop som jeg havde taget en lang føring, kunne jeg ikke gøre noget. Jeg kunne mærke krampen komme i benene, så jeg blev nødt til at sætte mig ned igen,” forklarede Troels Vinther efter løbet. ”Selvom formen bliver bedre og bedre, kan jeg stadigvæk godt mærke, at jeg lige mangler det allersidste,” tilføjede Team Capinordic rytteren.

I næste weekend gælder det U23 DM, og her vil Troels Vinther gerne være med helt fremme. ”Det er helt sikkert et løb som jeg gerne vil være med helt fremme i. Det ender nok med, at formen nok først rigtig topper ved det rigtige DM, men det bliver helt sikkert spændende i næste weekend,” slutter Vinther.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677