Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Efter en flot indsats i går, hvor Fredrik Ericsson kørte sig frem på den samlede tredjeplads i Ringerike GP, prøvede Team Capinordics svensker at avancere yderligere på løbets sidste etape i dag.

”Inden på de afsluttende omgange forsøgte jeg et par gange, og fik egentlig også slået hullet på et tidspunkt. Desværre valgte Sergey Firsanov at lukke hullet alene, på trods af at jeg var næsten to minutter efter ham. Han kunne lige så godt have ladet nummer to i klassementet gøre det,” forklarede Fredrik Ericsson efter etapen, hvor han sad med favoritterne til mål og dermed forsvarede sin tredjeplads i klassementet.

”Efter at jeg havde forsøgt mig, sendte vi Martin Pedersen frem i et udbrud. Det var af taktiske årsager, så jeg havde en holdkammerat fremme, hvis jeg skulle lykkedes at komme væk fra de andre favoritter. Det skete desværre ikke, men Martin kunne alligevel køre ind på en syvendeplads på etapen,” tilføjede Fredrik Ericsson, som ikke var utilfreds med hverken holdets eller sin egen indsats i løbet.

”Vi vinder en etape og jeg bliver treer samlet. Derudover er jeg meget tæt på at tage bjergtrøjen også, så samlet set kan vi være tilfredse. Vi har kørt mange flotte etaper og har ydet vores bedste, og så er der ingen som kan forlange mere,” sluttede Team Capinordic rytteren, hvis næste løb bliver Post Cuppen i Thy om to uger, inden han skal køre de svenske mesterskaber, hvor han blandt andet skal forsvare sin enkeltstartstitel fra sidste år.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677