Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
I morgen starter U23 DM i Haderslev med en 30 kilometer lang enkeltstart. Team Capinordic er klar med syv stærke ryttere i Thomas Guldhammer, Nikola Aistrup, Troels Vinther, Morten Høberg, Rasmus Guldhammer, Kristian Sobota og Daniel Kreutzfeldt, og sportsdirektør René Wenzel tror på succes.

”Jeg forventer, at vi mindst slutter med en mand i top tre. Om vi tager sejren kommer an på, om de enkelte ryttere rammer formen på dagen. Vi har helt sikkert ryttere, som kan køre med helt i toppen, men intet er givet i denne sport,” forklarer René Wenzel.

Sidste år vandt Michael Færk fra Glud & Marstrand Horsens mesterskabet foran Daniel Kreutzfeldt, mens Kristian Sobota blev femmer og Rasmus Guldhammer syver. Eftersom Færk grundet sin alder ikke længere kan køre i U23 klassen, så er der bund i Capinordic forventningerne, selvom Guldhammer gerne vil vente med at se hvordan kroppen reagerer, efter at han i tirsdags vente hjem fra Nations Cup løbet i Canada.

”Hidtil har jeg ikke mærket til noget jetlag, og vi passede også godt på os selv i Canada. Men jeg ved stadigvæk ikke, om jeg er helt klar til løbet. Det ved jeg først, når jeg sidder på cyklen og skal kæmpe mig igennem de 30 kilometer,” forklarer Rasmus Guldhammer, som dog er meget optimistisk omkring søndagens linieløb, hvor også Niki Østergaard og Thomas Riber-Sellebjerg støder til holdet.

”Det er bestemt en meget hård rute, så forventningerne er helt sikkert, at en Capinordic rytter skal stå øverst på podiet efter løbet. Om det så lige bliver mig, er svært at vurdere på nuværende tidspunkt, da en del ryttere sikkert vil kigge en del på mig og på holdet generelt. Men hvis vi står sammen som et hold, så tror jeg også, at de andre får meget svært ved at slå os,” slutter en optimistisk rytter.

© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677