Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag




Tilbage i starten af februar måned vandt Niels Albert verdensmesterskaberne i cykelcross, og i dag viste han så, at han også kan vinde på landevejscyklen, da han vandt en fire en halv kilometer lang prolog i det franske etapeløb Boucles de la Mayenne. Han slog nærmest den kommende Tour de France rytter Nicolas Vogondy fra Agritubel holdet med seks sekunder.

For Team Capinordic var det en hård start på den meget kuperede rute. Daniel Kreutzfeldt blev bedste rytter for holdet som nummer 42. Han var 23 sekunder efter Niels Albert.

”Det var en benhård rute, hvor vi skulle op og ned i fart hele tiden. Derudover var der to stigningerne undervejs, og blandt andet sluttede vi med en 600 meter lang stigning, hvor man virkelig kunne tabe meget tid, hvis man havde lagt for hårdt ud. Generelt er jeg udmærket tilfreds med mit resultat, da jeg hellere vil køre på lidt længere ruter,” forklarede Daniel Kreutzfeldt efter løbet. Det danske hold ser dog frem til de kommende etaper.

”Vi virker alle sammen friske og tændte på at lave nogle gode resultater på de kommende etaper. Der er dog mange stærke hold med hernede, så vi skal absolut være oppe på mærkerne allerede i morgen, når vi skal ud på en lang kuperet etape,” tilføjer Daniel Kreutzfeldt.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677