Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Når næste afdeling af Post Cuppen skal køres i efteråret, bliver det med Team Capinordic rytteren Morten Høberg i den gule førertrøje. Det var konklusionen efter dagens Post Cup afdeling i Thisted.

Løbet blev vundet af Kasper Jebjerg fra Team Designa Køkken foran Philip Nielsen fra Team Concordia mens Team Capinordic blev henholdsvis fire, femmer og sekser ved Morten Høberg, Nikola Aistrup og Jens Erik Madsen.

”Vi ville gerne have vundet i dag, men føringen i den samlede Post Cup er også dejlig, så den bliver mit store mål i resten af sæsonen,” forklarede Morten Høberg efter løbet.

Som løbet udviklede sig kunne holdet med rette have ønsket sig lidt mere i dag. Holdet var med i alle udbrud, og blandt andet sad Fredrik Ericsson i udbrud sammen med René Jørgensen på de små omgange, hvor de først blev indhentet med fem kilometer til mål.

”Det var egentligt helt perfekt for os. Fredrik og René kørte rigtig stærkt, så både Concordia og Blue Water skulle bruge mange kræfter for at indhente dem igen. Lige så snart de blev kørt ind, overtog vi spidsen af feltet med hele hold, og det så rigtig godt ud lige indtil spurten blev åbnet af Designa Køkken indenom med 250 meter igen. Der skulle vi nok have været lidt hurtigere med, men sådan blev det ikke. Men generelt kan vi være meget tilfredse med vores indsats, og det ser godt ud når vi ser frem mod DM i næste uge,” sluttede sportsdirektør Tom Breschel.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677