Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Team Capinordic rytteren og en af grundstenene på det danske 4000 meter landshold på bane, Casper Jørgensen, kommer ikke til at køre mere på sin cykel i denne sæson. Det var konklusionen da Casper efter en længere pause i fredags besøgte Team Danmarks læge.

”Det er selvfølgelig super ærgerligt, men jeg må også indrømme, at et eller andet sted er jeg glad for, at de skal ind og kigge i mit knæ igen. For selvom smerterne ikke har været så store efter min lange pause, som de var inden, så kommer de stadigvæk hver gang at jeg bare presser lidt på i min træning,” forklarer Casper Jørgensen.

”Efter operationen skal jeg igennem et længere genoptræningsprogram, hvor jeg blandt andet skal have styrket muskulaturen omkring mit knæ. Det betyder også, at jeg ikke kommer tilbage på cyklen mere i 2009, men det skulle gerne udmønte sig i, at jeg til næste sæson kommer tilbage som en stærkere cykelrytter,” slutter Casper Jørgensen.

Casper Jørgensen var i slutningen af marts måned med til at vinde VM Guld i 4000 meter holdforfølgelsesløb i polske Pruszkow. Siden hen nåede han også at vinde en UCI sejr for Team Capinordic i det franske etapeløb Tour du Loir-et-Cher i midten af april, inden at knæsmerterne satte en stopper for sæsonen.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677