Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Team Capinordic rytteren, Fredrik Ericsson, skulle i dag forsøge at forsvare sit svenske mesterskab i enkeltstart på en 47 kilometer lang rute. Efter at have fightet hele vejen, måtte han dog se sig slået af Alexander Wetterhall fra MagnusMaximusCoffee.com holdet med 17 sekunder.

”Selvfølgelig ville jeg gerne have vundet i dag, men jeg måtte se mig slået af Alexander Wetterhall, som kørte et meget flot løb. Jeg føler, at jeg selv kørte et rigtigt godt løb, og jeg kunne ikke have gjort noget anderledes, derfor er det også bare at acceptere at Wetterhall var den bedste i dag,” forklarede Fredrik Ericsson efter løbet.

Christofer Stevenson kørte i mål på en femteplads, mens Lucas Persson blev nummer syv. Dermed tog Team Capinordic sig af titlen i holdkonkurrencen.

På søndag gælder det så de svenske mesterskaber i linieløb, og her ser Fredrik Ericsson frem til løbet. ”Det bliver på en meget hård rute, og ryttere som Marcus Ljungqvist, Jonas Ljungblad, Nicklas Axelsson og Thomas Lövkvist kommer alle sammen til start, så det bliver et rigtigt spændende løb, som vi selvfølgelig ser frem til.”


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677