Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Team Capinordic kørte i dag et flot og aggressivt DM i Sønderborg, til sidst var det dog ikke nok til en medalje, da Martin Pedersen som holdets bedste rytter sluttede på en femteplads.

Holdet havde udover Martin Pedersen også Thomas Guldhammer og Daniel Kreutzfeldt med i den 30-mands store gruppe, som allerede i starten kørte væk fra feltet. Og da Chris Anker Sørensen midtvejs i løbet kørte frem til gruppen, så var Troels Vinther vågen og kom med på hjul.

Da Team Saxo Bank med 50 kilometer til mål begyndte at sætte pres på i frontgruppen, ramte Martin Pedersen den rigtige første udskilning, som fik gruppen ned på kun 11 ryttere. 10 kilometer senere rykkedes Matti Breschel, Chris Anker Sørensen og Frank Høj fra Team Saxo Bank væk sammen med Brian Vandborg fra Liquigas, og desværre ramte Martin Pedersen ikke den udskilning, så han måtte i stedet for køre om femtepladsen, hvilken han suverænt vandt i spurten.

”Jeg har svært ved at være skuffet efter dette løb. Jeg fik hvad benene rakte til i dag. Jeg havde desværre ikke de super ben, som jeg havde drømt om, men efter omstændighederne kørte vi som hold et flot løb. Team Saxo Bank var super stærke i dag, og da de blev ved med at rykke til sidst, kunne jeg til sidst ikke lukket hullet,” forklarede Martin Pedersen efter løbet, og tilføjede om situationen hvor de fire ryttere rykkede væk.

”Chris Anker, Høj og Vandborg var kørt. Jeg sad forrest i gruppen, og ville ned for at have styr på Matti. Og lige i det øjeblik jeg slog ud, kom Matti med fuld kræft, og jeg havde ingen mulighed for at komme med, og resten af os sad og kiggede på hinanden. Helt ærligt tror jeg heller ikke, at jeg kunne have fuldt med ham, selvom jeg havde siddet lige i hjulet på ham, han havde virkelig kræft på, da han kørte op til de tre andre,” tilføjede en ærlig Martin Pedersen.

”Da de var kørt væk, vidste vi jo godt, at vi skulle køre om femtepladsen. Så selvom jeg var med til at sætte tempoet i gruppen, så passede jeg også på mig selv. Da vi nærmede os målstregen føltes benene bedre igen. Jeg sad på hjulet af Nicki Sørensen som åbnede spurten med 400 meter tilbage, og så slog jeg ud 200 meter senere, og kunne tage femtepladsen sikkert. Et OK resultat og godt for holdet,” sluttede Martin Pedersen.

Med fire ryttere i top 20, så kan Team Capinordic være tilfreds med deres indsats i år, også selvom holdet ikke fik en medalje med hjem.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677