Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Ligesom på enkeltstarten måtte Team Capinordics Fredrik Ericsson i går nøjes med sølvmedaljen, da han i kampen om det svenske mesterskab tabte spurten til Team Saxo Banks Marcus Ljungqvist. Også Christofer Stevenson var meget tæt på at tage en medalje, da han i gruppen efter de to forreste tabte i spurten til Patrik Moren og måtte dermed nøjes med fjerdepladsen. Også Lucas Persson sad med i gruppen med Stevenson, så de grønne Capinordic ryttere var i høj grad med til at dominere løbet.

Fredrik Ericsson og Marcus Ljungqvist sad i en fem-mandsgruppe sammen med Hakan Nilsson, Fredrik Johansson og Michael Stevenson, men med godt 40 kilometer tilbage satte de et ryk ind, som de andre ikke kunne svare igen på. Dermed skulle de to stærke ryttere afgøre løbet imellem sig.

”Lige nu kan jeg ikke glæde mig over sølvmedaljen, men det kommer nok i slutningen af ugen,” forklarer en skuffet Fredrik Ericsson, som mere eller mindre kun lavede en fejl i hele løbet, og desværre kom den i finalen. ”Jeg vidste, at hvis jeg skulle slå Marcus, så skulle jeg først igennem det sidste sving med ca. 150-200 meter tilbage. Jeg åbnede derfor spurten da vi manglede små 350 meter. Kort efter åbner Marcus så sin spurt, og jeg tøver lige et ganske øjeblik, hvilket resulterer i at han kommer først igennem det afgørende sving, så jeg ikke kunne nå forbi ham igen,” tilføjede Ericsson, som ikke har tænkt sig at røre cyklen i dag.

”Nej, den får lov til at blive stående. Jeg skal lige ned og svømme lidt, og derefter vil jeg ellers nyde det gode vejr. Nu kommer der nogle træningssamlinger, løb i Frankrig og så Post Danmark Rundt som jeg glæder mig til,” sluttede den dobbelte sølvvinder.

Det svenske U23 mesterskab skulle afgøres samtidigt med Elitens løb. Her havde holdet Andreas Linden til at holde fanen højt. Desværre for Linden var han oppe mod hurtige ryttere i spurten, så han måtte nøjes med fjerdepladsen, mens den nye svenske mester hedder Jesper Dahlström fra Motala.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677