Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
dag blev U23 EM afgjort i Belgien. Rytterne skulle starte med at køre 121 kilometer på en stor rute, hvor flere af stigningerne fra Gent-Wevelgem var med. Inden man skulle slutte af med fem omgange på en 12 kilometer lang rute.

Godt 30 ryttere skulle afgøre mesterskabet imellem sig, og der sad tre danske ryttere, Nikola Aistrup, Rasmus Guldhammer og Kasper Schjønnemann. Desværre var ruten ikke hård nok til at skabe en naturlig udskilning, så det endte med en massespurt, hvor Aistrup kørte sig ind på en sjetteplads, mens Kris Boeckmans fra Belgien kunne tage en populær sejr foran hjemmepublikummet.

”Det er sådan set et udmærket resultat, men jeg sidder alligevel med en ærgerlig følelse her efter løbet,” forklarer Nikola Aistrup. ”Jeg sidder med rigtig gode ben, men skal bruge for mange kræfter de to sidste omgange for at lukke huller, som jeg godt kunne have brugt til sidst. Da vi kører ind på opløbet med 350 meter tilbage, ligger jeg nummer 13-14 stykker, men da jeg åbner op for min spurt, får jeg indhentet en del, uden dog at kunne nå helt frem til de forreste,” tilføjede Team Capinordic rytteren.

Nikola Aistrup tager nu hjem til Danmark, inden han med Team Capinordic holdet snart vender snuden mod Kina for at køre Tour of Qinghai Lake. ”Det er et løb som jeg glæder mig til. Det skal nok blive en god oplevelse,” slutter Nikola Aistrup.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677