Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
For et par dage siden satte Team Capinordic næsen mod Kina, hvor de fra i morgen skal køre Tour of Qinghai Lake. Det er et etapeløb som ligger i samme høje kategori hos den internationale cykelunion som Post Danmark Rundt.

Sportsdirektør René Wenzel har Morten Høberg, Kristian Sobota, Lucas Persson, Andreas Linden, Christofer Stevenson, Niki Østergaard og Nikola Aistrup med sig til Kina, og han har store forventninger til det 10-dages lange etapeløb, som både byder på mulige massespurter, samt kørsel i bjerge i næsten 4000 meters højde.

”Jeg syntes, at vi har et rigtig stærkt hold med. Der er ingen tvivl om, at målet er få lavet nogle gode resultater, hvilket jeg føler, at vi har rytterne til. Der er mange stærke konkurrenter vi skal op imod, men rytterne har forberedt sig godt, så det ser positivt ud,” forklarer René Wenzel, som også forventer, at rytterne får mere med hjem end gode resultater.

”Man skal ikke fornægte, at vi nu skal være i højderne så lang tid, så det er helt sikkert noget, som rytterne kan bruge til resten af sæsonen. Jeg er sikker på, at de kommer rigtig stærkt ud af løbet, hvilket forhåbentligt vil kaste endnu flere resultater af sig, når vi kommer hjem til Europa igen,” tilføjer René Wenzel.

Løbet har deltagelse af både europæiske, amerikanske, australske og kinesiske hold.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677