Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Team Capinordic viste i dagens franske UCI løb, Grand-Prix Cristal Energie, at de har ramt formen rigtig flot inden Post Danmark Rundt starter den 29. juli.

Rytterne skulle ud på 198 kilometer og allerede da dagens første seriøse udbrud på 12 ryttere kørte efter små 40 kilometers kørsel, sad Thomas Guldhammer med og forsvarede holdets interesser. Lidt under midtvejs i løbet lykkedes det Fredrik Ericsson at få kontrakt til gruppen med yderligere tre ryttere. Der blev med det samme sat hårdt tempo i gruppen, og blandt andet Ericsson satte flere hårde angreb ind. Gruppen blev reduceret til ni ryttere, hvor blandt andet Guldhammer efter en stor arbejdsindsats måtte lade sig falde tilbage til feltet.

Med 30 kilometer til mål kom en gruppe på godt 20 ryttere frem til Fredrik Ericssons gruppe, og her sad både Martin Pedersen og Troels Vinther. Dermed sad Team Capinordic holdet som de eneste med tre ryttere fremme, og det overtal udbyttede rytterne til perfektion.

Med 15 kilometer til mål kom Troels Vinther af sted sammen med Hakan Nilsson (Differdange) og Fabien Patanchon (Entente Sud Gascogne). Dem forlod han med seks kilometer tilbage og fik hurtigt skabt et forspring på 15 sekunder ned til forfølgerfeltet på 13 ryttere, hvor både Fredrik Ericsson og Martin Pedersen gjorde alt hvad de kunne for at annullere alle forsøg på at køre frem til Vinther.

Med to kilometer tilbage satte Robert Retschke (CC Differdange) dog et seriøst ryk ind, hvor kun Martin Pedersen kunne følge med. Med sølle 700 meter tilbage indhentede de Troels Vinther, og det fik Martin til at slå kontra med det samme, så han kunne køre en flot sejr hjem.

”Selvfølgelig er jeg super lykkelig over denne sejr. Jeg ville dog hellere have haft, at Troels havde taget den, da han ligesom resten af holdet kørte et fremragende løb. Men da Robert Retschke rykkede, var der altså smæk på, og vi kom op til Troels meget hurtigt. Jeg prøvede at slå kontra med det samme, men Retschke sad lige i hjulet på mig. Med 200 meter tilbage åbnede jeg så en lang spurt, og der kunne jeg se, at han ikke kunne følge med mere,” forklarede Martin Pedersen efter løbet. Troels Vinther kunne køre i mål på en tredjeplads, mens Fredrik Ericsson understregede Capinordic dominansen ved at tage sjettepladsen. Samlet blev det til hele 64 UCI point, som er med til at forsvare holdets høje placering på UCIs rangliste.

Sejren var den fjerde til Martin Pedersen i denne sæson. Tidligere har han vundet tredje etape af Les 3 Jours de Vaucluse samt endagsløbene GP de la Ville de Nogent-sur-Oise samt Rund um Köln.

”Jeg skal være ærlig at sige, at det gjorde super ondt i benene i dag. Jeg har trænet benhårdt frem til disse løb, for at være i topform til Post Danmark Rundt som snart skal køres, og jeg tror egentlig ikke, at jeg nogensinde før har været i så god form. Så nu er det kun spændende at se frem til, om vi kan køre lige så flot i morgen,” tilføjede Martin Pedersen og henviste til, at holdet søndag stiller til start i et nyt fransk UCI løb, Trophée des Champions.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677