Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Efter gårsdagens flotte sejr til Martin Pedersen i det franske UCI løb Grand-Prix Cristal Energie, var Team Capinordic rytteren i dag tæt på en ny triumf, da de grønne ryttere kørte Trophée des Champions. Efter en spændende finale måtte han dog nøjes med en tredjeplads.

”Her efter løbet er jeg selvfølgelig lidt ærgerlig, men endnu engang kørte vi som hold et flot løb,” forklarede Martin Pedersen efter løbet.

Kort inde i det 184 kilometer lange løb lykkedes det 13 ryttere at rykke væk fra feltet. Her var Team Capinordic repræsenteret med hele tre ryttere i Martin Pedersen, Thomas Guldhammer og Fredrik Ericsson. ”Allerede i gårdagens løb blev der holdt meget øje med os, og efter vores store dominans der holdte de endnu mere øje med os i dag. Så der blev hurtigt sat en stor jagt ind, så vi blev desværre indhentet igen.,” forklarer Martin Pedersen.

Efter små 60 kilometers kørsel kørte der så et 24-mands stort udbrud af sted, og denne gang var holdet repræsenteret af den danske U23 mester Rasmus Guldhammer. Det franske Tour de France hold, Agritubel, havde dog ikke fået nogle ryttere med fremme, så de indledte en jagt nede i feltet. Dermed fik gruppen aldrig et forspring på mere end et par minutter.

Med 50 kilometer til mål blev gruppen splittet op i flere små grupper, hvor Rasmus Guldhammer sad i den forreste på kun fem ryttere. Feltet var dog så tæt på, at holdet i finalen valgte at gå frem, for at køre spurten for Martin Pedersen.

”Vi gik frem sammen med Team Designa Køkken for at styre finalen. Med ti kilometer tilbage blev Rasmus indhentet, og et par kilometer senere indhentede vi også de fire sidste udbrydere. Derefter forsøgte holdet at køre spurten for mig. Med 300 meter tilbage kørte vi igennem et sving, hvor jeg havde Fredrik perfekt lige foran mig. Desværre kom vi på hver sin sidde af en helle, så jeg endte med at få fronten. Jeg blev derfor nødt til at åbne spurten og et par ryttere gik forbi mig på de sidste meter,” forklarede Martin Pedersen.

I morgen skal holdet deltage i en afdeling af Cup de France. Derefter vender rytterne snuden mod deres respektive hjem, inden de mødes i Danmark om en uge for at forberede det sidste til Post Danmark Rundt.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677