Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Team Capinordic vandt søndag historiens andet hold-DM for seksmandshold. Over 50 km fordelt på fire omgang af 12,5 km med start og mål i Pandrup i Nordjylland var teamet et halvt minut hurtigere end Team Designa Køkken, der måtte nøjes med sølvet.

Løbet blev afviklet i et meget vindblæst Nordjylland, og havde deltagelse af alle Danmarks syv continentale UCI teams. De seks ryttere på Team Capinordic var Troels Vinther, Daniel Kreutzfeldt, Jens Erik Madsen, Thomas Guldhammer, Rasmus Guldhammer og Jonas Aaen.

Med en meget hurtigt første omgang markerede teamet, at de var kommet for at gentage deres sejr fra sidste år i Kjellerup. "Vores taktik var at ligge hårdt og og forsøge at knække de andre. Og det lykkedes", kom det kort efter sejren fra Troels Vinther. "Alle kørte rigtigt flot, vi havde en god teamspirit og tingene fungerede", tilføjede manager Tom Breschel. "Det var rigtigt hårdt med vinden, men vi kørte flot. Jens-Erik var flyvende", kom det fra Daniel Kreutzfeldt, der sammen med Jens-Erik Madsen og resten af banelandsholdet netop er returneret fra en træningslejr i Østrig.

Sølvet gik til Team Designa Køkken, der havde veteran Allan Johansen som kaptajn og tydeligt stærkeste rytter. "Vi kørte bare ikke stærkt nok. Capinordic har nogle stærke baneryttere, der har mere power", kom det fra Johansen, der fra onsdag i Post Danmark Rundt kører karrieres sidste cykelløb. Bronzen gik til Team Concordia Vesthimmerland efter et tæt opgør med Blue Water-Cycling for Health.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677