Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Samtidig med at der i Danmark køres Post Danmark Rundt afholdes der i Sverige Scandinavian Week. Det er fjerde år i træk at ugen afholdes i de smukke landskaber mellem de to store søer Väneren og Vätteren. Løbene køres i form af grand prix løb i centrale dele af Alingsås - Skara og Borås. Ugen afsluttes lørdag i Vårgårda med et 187 km langt linieløb ved navn Scandinavian Open.

Team Capinordic stiller til start med Andres Lindén, Christofer Stevenson, Lucas Persson, Daniel Kreutzfeldt, Nikola Aistrup og Kristian Sobota. I Hondaen sidder Sportsdirektør Jacob Moe. Stort set alle rytterne har de sidste 14 dage deltaget i Tour of Qinghai Lake i Kina og landede i går i Kastrup lufthavn. Derfor deltager Team Capinordic først med fuldt hold i Borås GP på torsdag. Men allerede i går deltog Daniel i Alingsås GP og kørte sig til en niende plads og onsdag køres Skara GP hvor Daniel, Andreas og Christofer deltager.

De tre gadeløb Alingsås, Skara og Borås er en samlet konkurrence, hvor vinderen beregnes efter point. Scandinavian Open er et selvstændigt løb.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677