Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Team Capinordic fik en rigtig fornuftigt start på årets Post Danmark Rundt, da Martin Pedersen kørte i mål på en tredjeplads kun slået af Matti Breschel (Team Saxo Bank) og Simon Gerrans (Cervelo TestTeam). Derudover kørte Rasmus Guldhammer i mål på en sjetteplads, så holdet kunne ikke have ønsket sig en bedre start.

”Lige nu er jeg da lidt ærgerlig, da jeg selvfølgelig gerne ville have haft sejren. Men jeg må også indse, at både Matti og Gerrans var hurtigere end mig i dag. Jeg kunne dog igennem etapen mærke, at jeg sidder lige netop med det overskud, som jeg gerne ville have, så jeg er sikker på, at jeg nok skal få hevet en etapesejr i land i år,” forklarede en tilfreds Martin Pedersen efter etapen,

Med godt 25 kilometer til mål fik fire ryttere slået et hul ned til feltet, hvor den forsvarende mester fra Team Saxo Bank sad med. Det fik dog Capinordic holdet til endnu engang at sætte sig frem forrest i feltet og til sidst lykkedes det dem at indhente udbruddet, så det hele skulle afgøres i spurten ved Rebild Bakker.

”Mine holdkammerater viste stor styrke i dag, og det var imponerende hvad de fik ydet igennem hele etapen. Jeg er også sikker på, at hvis vi ikke havde taget ansvaret i finalen, så var de fire forreste aldrig blevet indhentet. Så det lover godt frem mod de kommende hårde etaper,” tilføjede Martin Pedersen.

Også sportsdirektør Tom Breschel var tilfreds med sine rytteres indsats på første etape. ”Taget udgangspunkt i den taktik vi havde lagt fra morgenstunden, så kan vi kun være tilfredse. Jeg syntes godt man kan sige, at vi kørte som et professionelt hold i dag. Vi var med til at kontrollere feltet, og da det skærpede til i finalen, havde vi stadigvæk overskud til at trække de forreste ind, så vores ryttere fik lov til at køre efter sejren. Det blev så en tredjeplads til Martin og en sjetteplads til Rasmus, så han nu kører i løbets ungdomstrøje, så det er vi godt tilfredse med. Vi er kommet godt i gang, og vi forventer at kunne holde niveauet resten af løbet.” Eneste lille malurt i bægret for Team Capinordic holdet kom faktisk i går, da holdets klassementsrytter, Fredrik Ericsson, styrtede på en træningstur. Heldigvis kom han godt igennem dagens etape og tabte ikke noget tid. ”Kroppen reagerede overraskende positivt i dag. Jeg var lidt nervøs et par gange, men kom godt igennem etapen. Nu håber jeg så, at jeg de kommende dage kan komme endnu længere frem, så begynder det nemlig at se rigtig godt ud,” forklarede Fredrik Ericsson efter dagens etape.

© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677