Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Mens holdkammeraterne enten er i gang med Post Danmark Rundt, eller på vej tilbage fra Kina, hvor de har kørt Tour of Qinghai Lake, har Daniel Kreutzfeldt de to seneste dage deltaget i to svenske gadeløb, som er en del af Scandinavian Week. Ugen består af 3 gadeløb der udpeger en samlet vinder, mens Scandinavian Open er et selvstændigt linieløb.

”Tirsdag kørte vi i Alingsås, hvor jeg efter at have kørt kontrolleret første halvdelen af løbet, var med til at ramme det korrekte udbrud. I spurten blev det så til en niendeplads. I går kørte vi så i Skara, og jeg valgte endnu engang at tage det lidt med ro første halvdelen af løbet. Derefter kørte jeg frem ved en af de indlagte spurter, og endte med at ligge fremme alene et stykke tid, så jeg også vandt endnu en spurt. Derefter blev jeg indhentet af feltet, hvor jeg så lige lå og sparede lidt på kræfterne igen. I finalen kørte tre ryttere væk og fik et pænt forspring. Med fem omgang tilbage rykkede jeg væk med Johan Lindgren, og vi fik kontakt til de forreste med en halv omgang tilbage. Jeg prøvede med det samme at rykke væk alene og fik slået hullet. Desværre blev jeg indhentet igen med bare 200 meter til mål, og måtte dermed nøjes med en femteplads,” forklarer Daniel Kreutzfeldt efter en træningstur her til formiddag.

Lige nu ligger Daniel Kreutzfeldt på en samlet syvendeplads i Scandinavian Week inden det sidste løb i aften i Borås. ”Jeg vil da forsøge at køre efter den samlede sejr, og nu får jeg jo også lidt hjælp, eftersom flere af mine holdkammerater stiller til start i denne afdeling. Desværre har de lovet regnvejr i aften, og eftersom vi skal køre hele løbet på brosten, så kan det godt blive lidt for farligt, og så er det nok vigtigere at passe på sig selv til lørdagens UCI løb,” tilføjer Daniel Kreutzfeldt.

© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677