Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Ligesom på gårdagens etape var Team Capinordic i høj grad også med til at sætte sit præg på dagens etape i Post Danmark Rundt. Thomas Riber-Sellebjerg overtog løbets bakketrøje, mens både Martin Pedersen og Rasmus Guldhammer igen kørte i top-10 og dermed forsvarede deres placeringer langt fremme i klassementet.

”Det var en rigtig god etape for os. Rytterne gjorde præcist, hvad vi havde aftalt inden etapen. Vi var med til splitte feltet med 50 kilometer til mål sammen med Team Saxo Bank, og det lykkedes os at få både Martin Pedersen, Fredrik Ericsson, Rasmus Guldhammer og Troels Vinther med i den første gruppe, så det ser spændende ud inden morgendagens etape til Vejle. Derudover kørte Thomas Riber-Sellebjerg rigtig flot i dagens lange udbrud, så han fik fortjent kørt sig i bakketrøjen, så jeg er absolut tilfreds indtil videre,” fortalte sportsdirektør Tom Breschel efter løbet.

Thomas Riber-Sellebjerg er også glad for at være i bjergtrøjen, selvom det havde været rigtig, rigtig hårdt undervejs på etapen. ”Det var rigtig hårdt at ligge fremme i dag. Der var bragende modvind det meste af vejen, så det var sku ikke ret sjovt. Jeg var dog godt kørende, og fik sat mig igennem på de tre stigninger, så jeg nu kører i bakketrøjen. Det er bestemt en trøje jeg gerne vil forsvare på morgendagens etape, hvor der også er mange point på spil, men jeg ved også, at det bliver svært at ramme det rigtige udbrud.”

Martin Pedersen kørte i mål på en fjerdeplads på dagens etape og ligger i det samlede klassement på en sjetteplads lige foran Rasmus Guldhammer.

”Jeg ville gerne have været lidt længere fremme, men det var som om at jeg manglede det rigtige gear til sidst i spurten. Generelt set kan vi dog endnu engang være meget tilfredse, vi sidder med helt fremme og er med til at splitte feltet med 50 kilometer til mål, så det ser stadigvæk rigtig godt ud i klassementet. Morgendagens etape til Vejle kender vi dog alle sammen rigtig godt, så vi ved også hvor vigtigt det er at være fokuseret på vores egen indsats, hvis vi skal holdet det høje niveau,” forklarer Martin Pedersen.

© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677