Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
De tre hårde jyske etaper blev i dag afsluttet med kongeetapen til Vejle. Team Capinordic var endnu engang med til at præge etapen, og har for tredje dag i træk både Martin Pedersen og Rasmus Guldhammer i top 10, og de ligger nu henholdsvis femmer og sekser i klassementet. Derudover er Guldhammer i løbets ungdomstrøje og Troels Vinther i bakketrøjen.

”Rytterne leverede endnu engang et cykelløb på højt niveau, det skal der ikke herske nogen som helst tvivl om. Troels Vinther leverede en virkelig flot indsats derude, og det var imponerende, at han havde styrken til at sidde med helt fremme hele dagen, og først blev hentet inde på de små omgange. I finalen havde vi vores tre klassementsryttere med helt fremme, efter at de igennem hele etapen var blevet perfekt beskyttet af deres holdkammerater. De forsøgte alle sammen at være med i de udbrud som var på Kiddesvej, og havde det ikke været for en defekt til Fredrik Ericsson i bunden af bakken sidste gang, så havde han også siddet med helt fremme. Så det er ærgerlige 18 sekunder han taber der,” forklarede sportsdirektør Tom Breschel efter etapen.

Rasmus Guldhammer forsøgte inde på de små omgange af køre væk med Matti Breschel, men det blev desværre ødelagt af nogle motorcykler. ”Jeg så, at Matti skulle til at rykke, så jeg kom med på hjul sammen med en endnu en rytter. Vi fik slået hullet og kom så hen til Kiddesvej, hvor der så stod tre motorcykler på tværs af det hele, så vi ikke kunne køre igennem. Dermed kom resten af gruppen op til os igen. Både Fredrik og jeg forsøgte derefter flere gange, og jeg må sige, at Fredrik så meget stærk ud. Det var møg ærgerligt, at han fik den defekt til sidst,” forklarede Rasmus Guldhammer, som vil kæmpe for at forsvare hans ungdomstrøje de næste to dage.

”Det bliver ikke nemt, da Martin Reimer kun er syv sekunder efter mig, og han kører en meget god enkeltstart. Jeg vil dog forsøge at gøre alt, hvad der er i min magt. Indtil videre er det gået rigtig godt, så det gør det forhåbentligt også de to sidste dage,” tilføjede Rasmus Guldhammer.

At Troels Vinther har overtaget bakketrøjen på trods af, at han og Thomas Riber-Sellebjerg har lige mange point, skyldes at Vinther ligger bedst placeret i klassementet som nummer 22.

”Det var en rigtig hård etape. Da vi kommer ti ryttere af sted i starten, fungerer det egentlig rigtig godt med samarbejdet, også selvom Anders Lund sidder over i føringerne. Men pludselig efter den anden bakkespurt, så gik det hele i stå. En rytter kører væk, og da jeg kan se feltet er lige efter os, så vælger jeg at køre efter ham. Jeg kommer op til ham og lidt efter kommer yderligere tre ryttere frem, og vi finder hurtigt ind i et godt samarbejde. Derefter syntes de to Topsport Vlaanderen ryttere fremme i gruppen, at jeg skulle lade mig falde tilbage til feltet, da jeg lå for godt til i klassementet. Det ville jeg selvfølgelig ikke, så derefter begyndte de at stikke i højre og venstre side. Jeg satte mig så frem med Dominique Rollin på stigningen, og først faldt den ene af dem fra og senere røg den anden i sidevinden, og så kunne Rollin og jeg arbejde alene videre mod Vejle,” forklarede Troels Vinther efter etapen.

Troels Vinther blev ind i Vejle sat af Dominique Rollin første gang opad Kiddesvej, og måtte lidt senere se sig indhentet og sat af favoritgruppen. Alligevel fik han kæmpet sig i mål kun godt fire minutter efter Jakob Fuglsang. På trods af det flotte resultat, tror han dog ikke, at han kunne have gjort det bedre i finalen, hvis han havde siddet i feltet hele dagen.

”Det er teori, men jeg tror ikke, at jeg havde siddet med favoritter alligevel, og så var det bare blevet halvt klassement og halvt ingenting. Nu har jeg trøjen, så den skal Riber-Sellebjerg og jeg forsvare de kommende dage, så det betyder mere end et halvt klassement,” tilføjede Troels Vinther.

© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677