Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Dagens første etape i Post Danmark Rundt sluttede ikke som forventet i en massespurt, i stedet for lykkedes det fire ryttere at komme til mål med godt 1½ minutter ned til feltet, og her kunne Jeremy Hunt fra Cervelo tage sejren foran danske Daniel Foder fra Team Concordia.

Team Capinordic havde en lidt mere rolig dag, lige indtil 20 kilometer fra mål hvor Rasmus Guldhammer var ude for et grimt styrt.

”Jeg sad på hjul af Jacob Nielsen, da Anders Lund ville ind og lægge sig imellem os, så jeg blev skubbet ud i siden af vejen, og der stod et træ som jeg røg med hovedet forrest lige ind i. Lige efter havde jeg lidt ondt i knæet, men det var langt være med næsen, hvor blodet bare blev ved med at løbe ud af. Lægebilen fik heldigvis kontrol over det til sidst, så jeg kort inden vi kørte ind på de små omgange kunne få kontakt med feltet igen. Lige nu kan jeg godt mærke, at næsen er rigtig øm, men forhåbentligt får det ingen indflydelse på min enkeltstart i aften,” forklarede Rasmus Guldhammer efter etapen.

I den samlede stilling ligger både Martin Pedersen og Rasmus Guldhammer helt fremme på en femte og henholdsvis syvendeplads. Holdets tredje klassement rytter, Fredrik Ericsson, tabte 10 sekunder i finalen, da feltet splittede lidt op til sidst. Han er 1.10 min. efter Jakob Fuglsang på førstepladsen inden aftenens enkeltstart.

”Vi havde lidt håbet på en massespurt i dag, hvor vi gerne ville have kørt den for Jens Erik Madsen. Vi overvejede også at gå frem til sidst, da Rasmus så var uheldig at styrte. Lige da vi kom frem til ham, frygtede vi faktisk at løbet var slut for ham. Han så absolut ikke godt ud. Heldigvis kom han på cyklen igen, og nu må vi se hvad rytterne kan levere på enkeltstarten i aften,” forklarede sportsdirektør Tom Breschel efter etapen. Troels Vinther ligger stadigvæk i løbets bakketrøje, ligesom Rasmus Guldhammer på trods af styrtet forsvarede førstepladsen i ungdomskonkurrencen.

© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677