Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Team Capinordic fortsatte her til aften de flotte takter, som holdet har vist indtil videre i årets Post Danmark Rundt. Fredrik Ericsson og Jens Erik Madsen kørte begge i top 10 på enkeltstarten, mens Rasmus Guldhammer via en flot 12. plads kørte sig op på løbets fjerdeplads kun et sølle sekund efter Cervelo rytteren Roger Hammond.

”Jeg er utrolig glad for min enkeltstart, men ville da gerne have kørt et par sekunder stærkere, da jeg meget gerne vil slutte på podiet. Man kan altid her efter enkeltstarten være bagklog og finde et sekund her og der, men jeg syntes, at jeg kørte en meget kontrolleret enkeltstart, så jeg kan kun være tilfreds,” forklarede Rasmus Guldhammer - som havde sin far og bror bagved sig i bilen på enkeltstarten. ”Det fungerede helt perfekt da de giver mig en del tryghed. De guidede mig perfekt igennem enkeltstarten,” tilføjede Guldhammer.

Rasmus Guldhammer vil ikke opgive jagten på podiet, også selvom han ved, at det bliver meget svært. ”Roger Hammond vil helt sikkert holde øje med mig, så det bliver ikke nemt, men jeg vil dog forsøge til det sidste,” tilføjede Rasmus Guldhammer.

Også Fredrik Ericsson var meget tilfreds med sin enkeltstart, som var med til at køre ham op i top 10 i det samlede klassement. ”Det var en rigtig godt indsats fra min side, så det kan jeg kun være tilfreds med. At jeg så også rykker op i top ti i klassementet, det kan jeg også kun være tilfreds med,” fortalte Fredrik Ericsson.

”Vi kan alle sammen være meget stolte over den indsats, som vi indtil videre har leveret i Post Danmark Rundt. Vi har to mand i top 10 i klassementet, og derudover har vi både ungdomstrøjen og bakketrøjen. Vi vil selvfølgelig gerne have Rasmus på podiet, og hvordan vi eventuelt kan vinde det sekund i morgen, det vil vi sove på i nat og så lægge en taktik i morgen,” afsluttede sportsdirektør Tom Breschel.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677