Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Torsdag aften vandt Niki Østergaard Rundt om Lunden i hjembyen Horsens. I en test dyst med Team Saxo Banks Chris Anker Sørensen, viste Team Capinordic rytteren at være den stærkeste af de to i spurten.

”Det var en dejlig sejr, hvor jeg kunne køre over stregen med begge arme i vejret. Dejligt efter en hård sæson, hvor min sidste sejr var Post Cup afdelingen i Sorø for et år siden. Jeg føler dog virkelig, at formen er god i øjeblikket. Jeg kan mærke, at de 14 dage i Kina med Tour of Qinghai Lake virkelig giver sit afkast nu,” forklarede Niki Østergaard efter det spændende løb, hvor han virkelig måtte give alt for at tage sejren.

”Det er jo en meget hård rute, hvor Chris Anker allerede inden starten stod og glædede sig. Jeg kunne godt mærke, at han kørte lige så meget efter sejren, som jeg gjorde. På de sidste omgange prøvede han flere gange at sætte mig, og det gik altså rigtig stærkt, men jeg fik kæmpet mig med på det alleryderste og kunne så tage sejren i spurten,” tilføjede Niki Østergaard, som ser med glæde frem til de kommende løb.

”Når man føler, at benene virkelig ruller, så føler man også, at man gerne vil køre alle løb. Jeg ser dog frem til mine kommende løb, og kan forhåbentligt fortsætte de takter jeg viste her til aften,” sluttede Team Capinordic rytteren.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677