Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Bare et par dage efter at Niki Østergaard vandt Rundt om Lunden i Horsens over Team Saxo Banks Chris Anker Sørensen, vandt han i dag FBLs åbne criterium ved Veksø, og også denne gang var det en Team Saxo Bank rytter som han slog på stregen, da Michael Mørkøv måtte se sig slået med en ringbredde.

”Ligesom forleden dag var det super hårdt, men endnu engang en dejlig følelse at stå øverst på podiet. Det var meget tæt i spurten og jeg slår kun Michael med et par centimeter, men heldigvis var marginalerne på min side,” forklarede Niki Østergaard efter løbet.

Halvvejs igennem løbet kom Niki Østergaard af sted sammen med Blue Waters Rasmus Quaade, og da de et par omgange senere fik selskab af Michael Mørkøv, blev forspringet ned til de øvrige lavet med det samme.

”Michael Mørkøv kommer alene frem til os, og vi kan godt se, at der lidt længere tilbage ligger nogle ryttere, som gerne vil med i udbruddet. Rasmus og jeg tager nogle gode føringer, og derefter kommer Michael frem og sætter tempo, og siden hen ser vi ikke de andre igen. Det var også en helt perfekt gruppe. Vi sidder tre mand, så det giver en ro med det samme, da alle er garanteret en plads på podiet. Derfor får vi også øget vores forspring til 45 sekunder og kan derfra kan vi kontrollere feltet hele vejen til mål,” tilføjede Niki Østergaard.

Allerede i morgen er Niki Østergaard klar til at køre igen, når han stiller til start i Stjerneløbet i Thorsager.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677