Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Thorsager MC arrangerede i dag Stjerneløbet, og for tredje gang på bare fire dage lykkedes det Niki Østergaard fra Team Capinordic at køre først over stregen. I spurten henviste han Glenn Bak (Blue Water) og Christian Moberg (Team Energi Fyn) til henholdsvis anden og tredjepladsen.

”Det var endnu en dejlig sejr, og forhåbentligt er det denne sejr som sender mig til VM. Lige nu føler jeg i hvert fald ikke, at jeg har kunnet gøre mere for at overbevise landstræneren om, at jeg skal udtages,” forklarede Niki Østergaard efter dagens sejr.

Rytterne skulle i dag køre seks omgange af 26 kilometer, og med to omgange igen kørte det afgørende udbrud væk i sidevinden. Ud over de tre nævnte ryttere sad de to Glud & Marstrand Horsens ryttere, Kasper Linde og Jacob Nielsen, også med i udbruddet.

”Vi fandt hurtigt ind i et godt samarbejde og fik slået hullet ned til resten af feltet. I finalen prøvede både Kasper Linde og Jacob Nielsen flere gange at angribe, men grundet den hårde modvind var det umuligt at køre væk. Så vi tre andre kunne kontrollere det. Dermed skulle det afgøres i en spurt. Med 250 meter åbner Glenn Bak spurten, og jeg kommer med på hjul, så jeg kunne passere ham på de sidste meter. Glenn er absolut ikke langsom, så der skulle trædes mange watt for at gå forbi ham,” tilføjede Niki Østergaard.

Næste løb for Niki Østergaard bliver de Jysk-Fyns mesterskaber, som køres i Vildbjerg næste søndag.

© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677