Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Først sejrede Niki Østergaard i Danmark, så vandt Jens Erik Madsen i Belgien og endelig sluttede Lucas Persson en stor Capinordic dag med at vinde Västboloppet i Sverige.

Alle de største hold i Sverige var til stede med 10 ryttere, alligevel lykkedes det Lucas Persson ene mand at tage sejren, da han udnyttede sin gode form til at køre alene til mål.

”Helt fantastisk dejligt. Jeg følte mig faktisk ikke godt kørende i starten af løbet, men fik en bedre og bedre følelse jo længere vi kom hen i løbet. Med godt 20 kilometer til mål rykkede jeg væk fra frontgruppen og fik hurtigt et forspring på 25 sekunder. De prøvede længe at køre mig ind, men de kunne ikke blive enige om at dele arbejdet i mellem sig, så jeg kunne tage en rigtig dejlig sejr,” forklarede Lucas Persson efter løbet.

Næste løb for Lucas Persson bliver LVG-Cup i Falköping næste søndag, inden han ser frem til Tour de Slovaquie i starten af september. ”Jeg føler mig rigtig godt kørende og håber at afslutte sæsonen med nogle gode resultater. Og især i UCI løbet i Slovakiet vil jeg gerne gøre det rigtig godt,” slutter Lucas Persson.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677