Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Team Capinordics Martin Pedersen var i dag tæt på at tage sejren i det store belgiske endagsløb, GP Zottegem (1.1), men måtte efter en spændende finale tage til takke med en andenplads slået med et halvt hjul af Niko Eeckhout (AN Post-Sean Kelly).

”Lige nu må jeg sige, at jeg er skuffet. Jeg kører jo efter sejren og ikke efter en flot andenplads,” forklarede Martin Pedersen efter løbet.

Det 193 kilometer blev længe domineret af et fire-mandsudbrud, som midtvejs i løbet havde næsten seks minutters forspring. Men både Silence-Lotto og Skil-Shimano holdene ville gerne have en massespurt og kontrollerede derfor feltets hastighed.

”Gruppen blev indhentet med godt 15 kilometer til mål, og derfra begyndte vi at samle os forrest i feltet. Vi havde aftalt, at vi skulle køre spurten for mig i dag, så selvom det var en meget hektisk finale, lykkedes det mine holdkammerater at få mig godt placeret til spurten. Da det gik lidt opad og der var modvind, var jeg lidt nervøs for at åbne for tidligt, så derfor kom jeg ikke forbi Eeckhout. Det ærgrer mig, da jeg havde rigtig gode ben og kom meget hurtigt på de sidste meter,” tilføjede Martin Pedersen.

Med førstepladsen til Jens Erik Madsen i søndags og andenpladsen til Martin Pedersen i dag, har Team Capinordic holdet de to dage indkørt 96 UCI point, som er med til at understrege deres placering i toppen af den continentale rangliste, som har været med til at give Danmark seks pladser til VM.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677