Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
For Jens Erik Madsen har den sidste måned budt på mange store øjeblikke. Det startede med at han via flot kørsel var med til at sikre Team Capinordic sejren ved hold DM. Derefter kom sejren i GP Herning efterfulgt af UCI sejren i det belgiske løb Antwerpse Havenpijl i sidste weekend. I dag kom så den fjerde sejr, da han vandt de Jysk-Fynske mesterskaber efter en flot finale.

”Det var et meget hårdt løb på næsten 200 kilometer, hvor jeg det meste af dagen sad med fremme i udbrud. Uheldigvis mistede vi både Thomas Guldhammer og Niki Østergaard, da de undervejs i løbet var impliceret i styrt. Dermed endte det med, at kun Rasmus Guldhammer og jeg var tilbage i løbet, dog med helt fremme i det afgørende udbrud.”

”Vi sad dog i kraftigt undertal, og de andre hold blev ved med at angribe, så både Rasmus og jeg måtte med hver gang. Til sidst endte det dog med at Concordia holdet gik frem med seks ryttere for at køre spurten for Philip Nielsen. Med 1000 meter tilbage fik jeg hans hjul, og med 150 meter tilbage gik jeg forbi ham og tog dermed sejren,” forklarede Jens Erik Madsen efter løbet.

”Jeg er rigtig glad for denne sejr, og de andre som jeg har vundet på det sidste. Jeg har arbejdet virkelig hårdt for at komme i denne form, så derfor er det også dejligt, at jeg får disse sejre som. I foråret gik det ikke så godt på landevejen, men der vandt mine holdkammerater mange sejre, derfor er jeg glad for, at jeg nu kan tage over, så holdet hele tiden har succes,” tilføjede Team Capinordic rytteren, som i næste uge er med banelandsholdet i Tyskland på en lille træningslejr, inden han i næste weekend er tilbage på holdet igen når der køres Post Cup i Lyngby.

Rasmus Guldhammer kørte også en flot spurt, hvor han fik kæmpet sig ind på en fjerdeplads.

© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677